Dodon s-a închinat și Sultanului: Moschee la Chișinău?

Igor Dodon nu s-a închinat doar Țarului dar mai nou și Sultanului.

Se știe că politicienii moldoveni joacă întotdeauna la două capete sau la mai multe. Respecându-se pilda cu : „nu îți ține toată ouăle într-un singur coș”, nepreședintele Republicii Moldova s-a gândit că e bine să își țină ouă-le nu numai în Est ci și în Sud.

Nu se știe niciodată când devii indezirabil și este bine să ai pe unde pleca.

Peste tot pe unde se duce sultanul cere câte o moschee. Acest lucru nu s-a putut face în timpul lui Ștefan cel Mare căci se știe că regulile erau foarte stricte: pe pământ creștin nu se poate.

Și noi știm că Igor Dodon îl respectă foarte mult pe Ștefan cel Mare și este foarte probabil ca în viitorul apropiat să auzim de un teren cedat pentru construirea unei Moschei. Ce nu s-a putut la București se va putea cu siguranță la Chișinău, acolo unde doar unii stăpânesc tot și sigur nu pentru popor.

Dan Dungaciu a dat cu Plahotniuc de pământ și spune că P.D.M. nu diferă cu nimic de P.S.R.M. iar Plahotniuc de Dodon.

Cine Țipa la alegeri: „Vin Sirienii?” . Nimeni altul decât chiar Igor Dodon. Și nu ar fi fost asta o problemă, căci drepturile omului trebuie să fie respectate, dar să faci campanie negativă pe soarta unor oameni nevinovați… Ei, acum că ei totuși vor veni, sigur că aduși de alții…

Cumva, cumva trebuie să fie și blindatele anticetățeni plătite.

România va trebui să își regândească modul în care abordează clasa politică de la Chișinău. Se pare că partea cu repararea școlilor și grădinițelor nu interesează pe nimeni. Politicienilor moldoveni le place slugărnicia și nu colaborarea și munca în folosul cetățenilor.