Felicitări domnului Plahotniuc: Republica Moldova este la moment cea mai săracă țară din Europa

Trebuie să îl felicităm pe Vladimir Plahotniuc pentru  succesurile economice din ultimii ani.

Se pare că politica sa „Pro-Moldova” deja a produs efecte benefice din moment ce Republica Moldova este la acest moment cea mai săracă țară din Europa.

Chiar și Ucraina, stat care se află în plin război, cu o cădere economică spectaculoasă ca urmare a acestui lucru, se află în fața Republicii Moldova.

Un fost consilier al președintelui Vladimir Putin vine și îi dă în cap lui Plahotniuc, cel care se laudă cu faptul că moldovenii o duc mai bine.

În timpul actualului mandat pro-european peste un miliard de euro au fost spălați prin băncile din moldova și nimeni nu a fost tras la răspundere. Sigur că după gratii se află Filat dar numai pentru simplul motiv că patronul a vrut să scape de el, dar puțin probabil ca o sumă de bani ce încape doar pe un vapor ar fi putut fi furată de un singur om.

Pe de altă parte informațiile din presă spun parcă altceva. Sunt unii moldoveni care chiar o duc foarte bine, au case la București și Monaco, proprietăți de zeci de milioane de euro. Păi cum să nu spui că e mai bine când chiar e mai bine.

https://evz.ro/