Noul ambasador american pregătit să dea lecții de limbă română lui Dodon și găștii sale

Vești foarte bune vin tot dinspre America: la Chișinău tocmai a aterizat un ambasador care cunoaște și vorbește atât de bine limba română că l-ar putea învăța și pe Igor Dodon câteva cuvinte.

Cu toții știm prea bine că în cancelaria prezidențială legarea cuvintelor în ordinea firească a limbii române nu reprezintă o sarcină tocmai ușoară.

Cine știe, poate că în curând vom vedea și un președinte care va avea nevoie de un traducător din limba moldovenească în limba română pentru a se înțelege bine cu noul ambasador al S.U.A. în Republica Moldova.

Dereck J. Hogan, noul ambasador al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, a ajuns la Chişinău împreună cu familia în cursul zilei de joi, 25 octombrie.

Totuși ceva supărări ar putea să fie: oficialul american nu este un patriot moldovean și mai mult decât atât este un negru. Pentru majoritatea populației românești asta cu siguranță nu reprezintă o problemă, dar știm că lui Dodon nu îi plac femeile, negrii și mai ales sirienii, considerând că aceștia nu ar trebui să aibă drepturi.